Hääkuvaus paketit

Hääkuvaus paketit5.jpg

*Etäisyys: Paketin hinta sisältää matkakustannukset 20/50km säteellä Kuopiosta. Pyydä tarkempaa hinta-arviota sähköpostitse, jos matka on pidempi.

Lisäksi kaikki paketit sisältävät myös yhteisen suunnittelupalaverin, jossa käydään kaikki tarvittava läpi kuvauksiin liittyen. Erityisesti dokumentaarisissa paketeissa, kuten Timantti ja Kulta, käydään läpi koko hääpäivän kulku, niin saamme kaikki kuvaukset menemään mahdollisimman jouhevasti. Kaikki lopulliset kuvat jälkikäsitellään ja ne tulevat aluksi näkyvillä pilvipalvelimelle, jossa niitä voi jakaa myös tuttaville, ja lisäksi hääpari saa kuvat USB-tikulla postitse. Pakettit eivät ole tuntirajoitettuja, koska hääpäivät ovat aina niin täynnä tapahtumaa, että on mielestäni mukava antaa hääparille vapaat kädet suunnitella hääpäivä toivomallaan tavalla. En myöskään peri varausmaksuja, vaan laskutus hoidetaan kuvien luovutuksen yhteydessä. 


Timantti -paketti, hinta alk. 825€

Timantti -paketti on suunniteltu hääparille, joka toivoo hääalbumiin mahdollisimman paljon eri tapahtumia aina aamusta iltaan. Kuvaaja on käytettävissä koko hääpäivän ajan, aina aamun valmisteluista illan pikkutunneille asti. Kuvaaja dokumentoi häät ja koko hääpäivän kaikkine tapahtumineen ja hääpari saa laajimman mahdollisen kirjon kuvia muun muassa hääalbumia varten. Pakettiin kuuluu myös Photobooth, joka antaa vieraille uniikin mahdollisuuden ottaa ammattimaisia ja hauskoja kuvia itsestään. Lisää tietoa photoboothista löytyy täältä.

Tahdon-dokumentaarinen-hääkuva.jpg

Dokumentaarinen-luonnollinen-kaunis-hääpari.jpg

Kulta -paketti, hinta alk. 695€

Suosituin paketti!

Kulta -paketti on suuniteltu hääparille, joka toivoo saavansa kaikki tärkeimmät tapahtumat hääpäivästä tallennettua kuvien muodossa. Kuvaaja on hääparin käytettävissä suurimman osan päivästä, mikä antaa mahdollisuuden kuvata vihkiseremonian lisäksi myös illan juhlallisuudet ja persoonalliset miljöökuvat.


Hopea -paketti, hinta alk. 345€

Hopea -paketti suuniteltu vihki- ja miljöökuvausta varten eli hääpareille, jotka keskittyvät vain ja ainoastaan merkittävimpiin hetkiin, joista haluavat valokuvat talteen.

Pronssi -paketti, hinta alk 245€

Pronssi -paketti käsittää vain hääparista otettavat miljöökuvat, jotka voidaan ottaa hääpäivänä tai muuna parin toivomana ajankohtana, kuten koekampauspäivänä.

Urbaani-miljöö.jpg